Täby ställer om!

Täby ställer om – häng med!


Ett mål är att sätta Täby på Sverigekartan som den mest lockande kommunen att bo och verka i för alla som vill ligga i absolut framkant vad det gäller klimat och hållbarhet.  


Gå med i nätverket Ett hållbart Täby på Facebook


Här kan du peppas och inspireras till mer hållbara livsstilsval, läsa om grannar och andra täbybor som redan påbörjat sin resa med små som stora steg. 

Bjud in en vän!

Bjud gärna in dina vänner och bekanta i Täby till nätverket så hjälper du oss att växa!

Kom med på våra aktiviteter!


Vi ordnar aktiviteter av olika slag - för att peppa varandra att, för att lära oss mer om hållbarhetsfrågan och för att påverka våra politiker. Varmt välkommen på de aktiviteter som passar dig!

Boka ett Prat om klimat med oss


Vill du lyfta klimatfrågan med dina grannar, i din förening, i ditt företag, eller i din skola? Ta hjälp av oss! Vår workshop Prat om klimat är ett hoppfullt och konstruktivt samtal med fokus på lokalt engagemang. Läs mer här!


Låt oss ta del av din story!


Inget inspirerar till omställning lika mycket som andras personliga berättelser. Dela på Facebook eller kontakta oss och berätta om din resa! 

Hör av dig till våra politiker


Skriv eller ring till politikerna och be  dem fokusera på hållbarhet!  Många av oss tror att det inte är någon idé att höra av sig till politikerna. Men hur ska de annars veta vad vi tycker? Mejladresser till Täbys politiker och information om kommunfullmäktiges hållbarhetsarbete hittar du här!

Person, företag eller förening? Så här kan du delta på resan!

Företag eller förening – bli en lokal framtidshjälte!

I kampanjen “Täby ställer om!” erbjuder vi företag, organisationer och föreningar att nå ut med sina hållbara budskap till Täbys early adopters, genom att stötta oss officiellt. Vi publicerar din story i våra kanaler som snart når tusentals täbybor med intresse för hållbarhet.


Kontakta oss på info@etthallbarttaby.se,

så berättar vi mer!


Varför är det viktigt att arbeta med hållbarhet? 

För att allt annat är dumt! 

Karin Nordström, rådgivare Almi


Boka kostnadsfri workshop

 "Prat om klimat"! 

Vill du lyfta klimatfrågan med grannarna, i din förening, företag, eller skolan? Vår workshop Prat om klimat hjälper er komma igång och prata om hållbarhet på ett positivt och konstruktivt sätt med fokus på lokalt engagemang. Läs mer här.Kontakta oss på info@etthallbarttaby.se,

så berättar vi mer!