Skip to main content
Vad vi äter och hur vi hanterar maten påverkar miljön inklusive klimatet på många olika sätt. Att odla egen mat har många fördelar och det är kul att både så, se det växa och skörda. Men hur kommer man igång? Måste man förså eller kan man så frön direkt? Ska man gödsla, odla i omgångar, och bör man undvika att odla vissa grödor i samma odling?
 
Varmt välkomna hem till Eva Hausslings trädgård i Viggbyholm för att få inspiration, dela erfarenheter och odlingstips med andra, och hör Eva berätta om hur hon tänker när hon ska odla i en pallkrage. Vi serverar en enklare middag.

Anmäl dig till: info@etthallbarttaby.se senast 1 vecka innan så att vi kan planera mat. Obs! Eventet är kostnadsfritt!

Arrangör: Ett Hållbart Täby

Datum: 21 maj,  Välkommen kl 17:30 -19:30

Plats: Soldatvägen 14, Täby. 
 

Länk till event